Família nombrosa

Formar part d’una agrupació com la banda del poble és una oportunitat molt bona per a aprendre i créixer personalment, i no sempre en qüestions relatives a la música.

Quan entrem a la banda quasi el primer que trobem és que està formada per gent de diverses edats, i això aporta una riquesa excepcional al col·lectiu. La sort és que eixes diferències les vivim des del companyerisme i l’acompanyament, pel que l’edat passa a ser una característica personal més, lluny de convertir-se en un filtre que limite la participació.

Estos contextos personals ens aproximen i ens fan conéixer-nos i compartir molts aspectes de les nostres vides més enllà de la música. Al cap i a la fi, som com una família. Una família que cada any es nodreix de noves incorporacions, i que també de vegades diu “fins prompte” a qui necessita volar a soles.

Esta família vam eixir al carrer el passat dissabte per a acompanyar a la Comissió de festes de la Puríssima Xiqueta 2019 a l’acte de l’elecció de Regines 2019. D’entre les seues files, ens emocionava especialment acompanyar al nostre company Toni i a les companyes Maria, Mar, Carmen, Marina i Núria en eixe dia tan especial.

Desitgem que gaudisquen de l’any que tenen per davant, i molta força per a compaginar-ho tot. I en arribar festes, que saboregen els passacarrers amb la companyia de les nostres melodies.