Videos del Concert de Santa Cecília 2013

Cartell de Santa Cecília 2013El que més ens agrada a tots els membres de la Banda quan fem un concert és tindre molt de públic mirant-nos: hem treballat durant molts assajos per tal de fer el millor concert possible. I els concerts de Santa Cecília acostumen a ser els que més públic concentren: és el concert més important de l’any, en el que habitualment interpretem les obres més difícils de la temporada.

Però a vegades hi ha gent que no pot vindre als concerts. O també pot haver gent que vulga tornar-los a veure, amb tranquil·litat, després d’haver estat acompanyant-nos en directe. I és per això que hem començat a digitalitzar vídeos de diverses actuacions que hem anat fent al llarg dels anys, per a que qualsevol persona els puga veure quan més li apetisca.

I comencem, ara que ja estem preparant el concert de Santa Cecília d’enguany, amb el concert de l’any passat. Miguel Giner Ribes ens ha cedit la gravació, que hem penjat al Youtube dividit en 5 parts.

La primera part és la introducció del concert, amb la presentació dels músics nous i de les Cecilianes.

La segona, el concert per a tuba d’Edward Gregson, amb el solista Joaquín Díaz Sabater

A continuació, la Segona Suite en Fa de Gustav Holst

Durant l’intermedi, vam fer un homenatge a Juan Ivars Ivars el Rápido, que ha format part de la Banda durant 65 anys, i s’acomiadava de la banda en este concert.

Finalment, vam acabar el concert amb les obertures Rienzi, de Richard Wagner, i Nabucco, de Giuseppe Verdi

Esperem que vos agrade!