La Banda de Benissa comença el curs amb èxit a l’Explanada d’Alacant

La Banda de Benissa a l’Explanada d’Alacant

La Banda de Benissa a l’Explanada d’Alacant

El passat diumenge 16 de setembre, la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa va començar el curs amb un concert a l’Auditori de la “Concha”, dins del programa “Segueix a la teua Banda” de la Diputació d’Alacant. El públic ja omplia totes les cadires una hora abans del concert.

La Banda de Benissa va oferir al nombrós públic alacantí un concert ben variat, amb una primera part formada per obres d’autors valencians i una segona part amb obres de compositors d’altres països. El repertori del concert incloïa les següents obres:

  • Genna Al Ariff, d’Evaristo Pérez Monllor
  • Canción del Olvido, de José Serrano
  • Corte de Granada, de Ruperto Chapí
  • Manhattan Simphony, de Serge Lancen
  • Momment for Morricone, una selecció de música d’Ennio Morricone
  • Santana, a Portrait, una selecció de música de Carlos Santana
La Banda de Benissa a l’Explanada d’Alacant

La Banda de Benissa a l’Explanada d’Alacant

El públic va estar entregat des del primer moment aplaudint cadascuna de les cançons que va interpretar la nostra banda, amb aplaudiments que anaren en augment a mesura que avançava el concert. Després de l’última peça el públic va demanar insistentment una altra cançó, i Josep Cano, el director la Banda, va manar als músics que prepararen les partitures de Macarenas. Dani Vallés fou l’encarregat d’interpretar el solo de saxo d’aquell mambo que no sols va aconseguir l’ovació del públic sinó que esta va interrompre en alguns moments l’obra, després de cada intervenció del solista. A la baixada del concert, gent del públic esperava als músics, especialment a Dani, per felicitar-los pel magnífic concert.

Els músics van acabar satisfets tant de com els havia eixit el concert, com del públic assistent. “M’agradava veure com la gent que anava passejant es quedava parada a escoltar-nos. Al principi, la majoria del públic era gent major sentada, i al final, estava tot ple de gent jove de peu. Quan el concert es va acabar, eren molts més que al principi”, ens contaven els músics. “Des de que toque, crec que mai havia vist un públic tan entregat. A més, l’acústica era molt bona, i les peces del repertori perfectes per a la ocasió”, va comentar Rafa Ivars, president de la Societat.

I per a tots aquells que tingueu ganes de veure la nostra banda, el concert es repetirà, aquesta vegada a Benidorm, el proper diumenge 30 de setembre, dins l’intercanvi del programa d’Intercanvis Musicals.

I com a resum del concert, un missatge enviat a Twitter per una dels músics quan encara estaven a l’autobús al viatge de tornada.

Font de la notíciaInfobenissa